Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Accepto Mes informació

Gos detector d'estupefaents

Barna Gos K9, disposa de gossos detectors que estan altament qualificats i ensinistrats per a realitzar qualsevol servei en detecció d'estupefaents.

Els nostres gossos estan preparats perfectament i ensinistrats per poder fer controls a vehicles, paqueteria, persones i passatge i grans espais, especialment en grans esdeveniments culturals, d'oci i esportius.

Aquest tipus de servei serà contractat gos i tècnic de Barna Gos ja que nosaltres creiem en la vinculació entre home i gos i els resultats són sorpreses i estan entrenats per solucionar tot problema que es puguin trobar en el seu lloc de treball.

Si una empresa seguretat o una policia local vol disposar d'un gos detector d'estupefaents propi o en concepte de lloguer permanent, Barna Gos K9 formaria al personal per poder crear la vinculació "home-gos" i que en un futur puguin treballar junts.

Barna Gos K9 és una de les empreses millor preparades amb equips K9 en detecció d'estupefaents i és prestatària de diversos serveis d'K9 amb detecció d'estupefaents a Policies Locals.