Qui som

Benvingut a aquest nou espai web on pretenem presentar a l'empresa Barna Gos K9 i les seves activitats.

Barna Gos K9, S.L.U, és una empresa participada per l'empresa Barna Porters dins el Grup BP. El Grup BP és un grup especialitzat en el camp dels serveis "Facility services". Barna Gos K9 és una empresa jove i dinàmica i actualment és l'única unitat canina catalana que dins del seu grup té també una empresa de seguretat com és Barna Porters Seguretat, S.L i en la qual té també el seu servei de K9.

Barna Gos K9, SLU, és una empresa de serveis dedicada exclusivament a la gestió de gossos de seguretat, gossos detectors d'explosius, pirotècnia i substàncies estupefaents, serveis prestats en mode de lloguer a la contractació dels serveis amb cans ensinistrats per guies especialitzats en les diverses àrees on Barna Gos K9 té una dilatada experiència professional. Actualment estem duent a terme la gestió dels gossos de seguretat i detecció per a altres empreses de seguretat privada del territori nacional i també treballem per a diverses policies locals, donant un servei molt personalitzat a les seves necessitats.

Barna Gos K9 també dóna formacions especialitzades a altres empreses de seguretat privada i també per a policies locals que presten serveis amb equips K9.

Barna Gos K9, S.L.U, també subministra la venda de tot tipus de material i alimentació per a gossos de seguretat especialment per a les diverses unitats canines que tenen ja la seva pròpia unitat.

Barna Gos K9 disposa d'unes grans instal·lacions totalment equipades per donar cobertura.

Barna Gos K9 esta certificada amb la norma de qualitat ISO 9001:2008 per el lloguer de gossos de seguretat i detecció i la venta de material. 

 

 

 

 

 

.