Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Accepto Mes informació

Avís legal

Les empreses del GRUP BARNA PORTERS, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades l’informa que les seves dades seran incorporades en un fitxer automatitzat, prèviament comunicat a l’Agència de Protecció de Dades. L’ús de les seves dades tindrà caràcter confidencial i es faran servir exclusivament per poder prestar els nostres serveis.

 

Disposa de 30 dies per manifestar la teva negativa al tractament, en cas de no manifestar-se a aquest respecte entendrem que accedeix a l’anomenat tractament. La totalitat de les dades que ens ha proporcionat són imprescindibles per a la finalitat esmentada.

 

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos a la Llei 15/1999. BARNA PORTERS SL, C/ Arizala, 43-45 de Barcelona és el responsable del tractament de l’anomenat fitxer automatitzat.